Tuesday, 30 December 2014

~ Akhirnya ~

hi..

ari ni terpaksa rela untuk menghapdate segala gala untuk tahun 2014 ni sebab esok dah new year..huhu.. AKHIRNYA dapat juga mamapalica transfer ke Ayer Keroh..ekceli dekat juga la nak pi kije dari MUAR..BABAI Kolej Komuniti Selandar yang amat dicintai segala-gala menguji kesabaran di sini..macam-macam dipelajari di sini..Ye lah orang cakap kalo jadi KETUA UNIT PENTADBIRAN DAN KEWANGAN ni kene jadi profesor serba tahu..tapi tak semua yang mamapalica tahu..hihi..
aje buat karangan pulak mamapalica ni..


sekarang mamapalica bertugas di KPDNKK melaka..semoga bidang pengetahuan semakin bertambah..sayonara KKSL ..welcome KPDNKK..lebiu ..

tinggal kenangan
sajer blur kan pic..hihi..


 

~ Kesedihan 2014 ~


 


Assalamualaikum

Lama mamapalica tak menghapdate blog yg bersawang ni..masa terlalu mencemburui...cheewah..
banyak suka duka yang dilalui pada tahun 2014..ini..
KEHILANGAN ibu tercinta menguji ketabahan hati ini..Hanya Allah yang mengetahuinya.
Al Fatihah kepada ibuku yang amat amat amat kusayangi.'Akak sayang mama dunia akhirat' IBU DIKAU RATU HATIKU...Damailah Mama di alam sana..entah esok atau lusa mamapalica juga akan dijemput...semua hanya Allah yang Maha Mengetahui...Sebagai insan biasa semoga kuat untuk tempuh demi keluarga yang tercinta...

Kenangan Terakhir bersama Allahyarhamah Mama





Al Fatihah




  

Monday, 13 October 2014

~ my farisha turning 2 ~

Alhamdulilah...selesai hello kitty birthday theme for my girl..
hazwani farisha
 
 
 

Tuesday, 8 July 2014

~THROWBACK HELLO KITTY COLLECTION~

~ni collection hello kitty farisha..mama & ayah beli for set up roomnya..sweet memory~
 

Friday, 4 July 2014

~ A.S.S.A.L.A.M.U.A.L.A.I.K.U.M ~

 
Hi.Salam berkenalan saya budak baru belajar
 membelogkan diri ni..
thanks to my dear friend G.L.A.Z.S.L.I.P.E.R ..for this blog.. :
                                                                                                                                                                sumber pic:internet