Tuesday, 30 December 2014

~ Akhirnya ~

hi..

ari ni terpaksa rela untuk menghapdate segala gala untuk tahun 2014 ni sebab esok dah new year..huhu.. AKHIRNYA dapat juga mamapalica transfer ke Ayer Keroh..ekceli dekat juga la nak pi kije dari MUAR..BABAI Kolej Komuniti Selandar yang amat dicintai segala-gala menguji kesabaran di sini..macam-macam dipelajari di sini..Ye lah orang cakap kalo jadi KETUA UNIT PENTADBIRAN DAN KEWANGAN ni kene jadi profesor serba tahu..tapi tak semua yang mamapalica tahu..hihi..
aje buat karangan pulak mamapalica ni..


sekarang mamapalica bertugas di KPDNKK melaka..semoga bidang pengetahuan semakin bertambah..sayonara KKSL ..welcome KPDNKK..lebiu ..

tinggal kenangan
sajer blur kan pic..hihi..


 

No comments:

Post a Comment